Λύσεις Λογισμικού

Λύσεις Microsoft

image2

Windows 10

Τα Windows 10 είναι μια πλατφόρμα λειτουργικού συστήματος της Microsoft για προσωπικούς υπολογιστές, tablet, ενσωματωμένα συστήματα και συσκευές Internet of Things. Τα Windows 10 εμπεριέχουν δυνατότητες που επιτρέπουν σε τμήματα εταιρειών IT να χρησιμοποιούν κινητές συσκευές και διαχείριση αυτών ώστε να είναι ασφαλής και ελεγχόμενη η λειτουργία του λειτουργικού συστήματος.

image3

Windows 10 Pro

Τα Windows 10 Pro είναι η επιχειρηματική έκδοση των Windows που επιπρόσθετα έχει επαυξημένες δυνατότητες ως προς τα Windows 10, οι οποίες κατά κύριο λόγο είναι χρήσιμες σε γραφεία που απαιτούν ασφάλεια δεδομένων και πολλαπλό έλεγχο πολλών χρηστών. Τα Pro εμπεριέχουν τη λειτουργία Bitlocker για κρυπτογράφηση δεδομένων που προστατεύει τις συσκευές σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας.

image4

Windows 11

Τα Windows 11 ανακοινώθηκαν τον Οκτώβριο του 2021 ως δωρεάν αναβάθμιση σε συσκευές που τρέχουν τα Windows 11.

image5

Windows Server 2019

Τα Windows Server 2019 έχουν βασιστεί στις ισχυρές δομές των Windows Server 2016 και φέρνουν σημαντικές καινοτομίες σε τέσσερα κυρίως τομείς: Hybrid Cloud, Security, Application Platform και Hyper-Converged Infrastructure (HCI).

image6

Microsoft Teams

Μπορείτε να συγκεντρώσετε μια ομάδα με το Microsoft Teams στον υπολογιστή, το Mac ή την κινητή συσκευή σας. Προτιμήστε συνομιλία αντί για email, επεξεργαστείτε με ασφάλεια τα αρχεία ταυτόχρονα, δείτε τις επισημάνσεις “μου αρέσει”, τις αναφορές και τις απαντήσεις σας με ένα μόνο πάτημα.

office365

Office 365 για Επιχειρήσεις

Μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες Microsoft Cloud. Συνεργαστείτε με πλήρως εγκατεστημένες εφαρμογές σε όλες τις συσκευές σας, με χώρο αποθήκευσης στο διαδίκτυο και κοινή χρήση αρχείων. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα έχετε πλέον διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνεται ένα επιμελές αντίγραφο ασφαλείας των πολύτιμων επικοινωνιών σας. Τα μεγέθη των γραμματοκιβωτίων σας καθορίζονται με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και λειτουργίες σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κρυπτογραφήσετε ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αυτών.

exchange

Exchange Online

Αποκτήστε επιχειρηματικό email, διατηρώντας ταυτόχρονα τον οργανισμό σας ασφαλή. Εξοπλίστε έως και 5 διαφορετικές συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό email Office365 και βεβαιωθείτε ότι θα έχετε αδιάλειπτη λειτουργικότητα όσον αφορά την ανάγνωση και εγγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από και προς το λογαριασμό σας από όλες τις τελικές συσκευές σας (Σταθερός Υπολογιστής, Φορητός Υπολογιστής, Smartphone, Tablet). Η προβολή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι η ίδια σε όλες τις συσκευές σας, έτσι ώστε οι επικοινωνίες σας να παραμένουν χωρίς διακοπή.

EPSILONNET Solutions

pylon

PYLON ERP

Το PYLON ERP είναι ένα λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών που επιτρέπει σε μια εταιρεία μέσω της αυτοματοποίησης διαδικασιών, υπηρεσιών και πόρων να επιτύχει βέλτιστα οικονομικά αποτελέσματα λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις διαχείρισης.

epsilon

EPSILON SMART

Η εφαρμογή Web για την έκδοση εγγράφων για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις λειτουργεί από υπολογιστή, tablet και smartphone. Διαθέτει ένα πλήρες εμπορικό περιβάλλον εφαρμογής (αγορές, πωλήσεις, αποθήκη, αποδείξεις, πληρωμές, CRM, ημερολόγιο) και έχει μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη σύνδεση on-line με τις λογιστικές εφαρμογές του EPSILONNET (Extra – Hyper)

Μετάβαση στο περιεχόμενο