Προϊόντα

PC ΛΥΣΕΙΣ

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές για λύσεις υπολογιστών

Δουλέψτε όπου και όπως χρειάζεστε, με μικρούς, ελαφρούς και κομψούς φορητούς υπολογιστές και 2 σε 1, σχεδιασμένους για βελτιωμένη φορητότητα και παραγωγικότητα. Μείνετε συνδεδεμένοι, χάρη στην ταχύτερη ασύρματη δικτύωση και τις επιλογές τεχνολογίας LTE, τις έξυπνες δυνατότητες συνεργασίας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, καθώς και ενός ευρέος φάσματος θυρών και βοηθητικού εξοπλισμού που σας επιτρέπουν να μεταμορφώσετε οποιοδήποτε χώρο στο γραφείο σας.

Βεβαιωθείτε ότι το τμήμα ΙΤ διαθέτει τις προληπτικές, προγνωστικές και αυτοματοποιημένες λύσεις που χρειάζεται, για να καλύψει τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού κόσμου.

Γνωρίζουμε ότι η σωστή συσκευή είναι μόνο η αρχή για μια καλή εργάσιμη μέρα. Οι εργαζόμενοι χρειάζονται έξυπνες, εύχρηστες και αποτελεσματικές εμπειρίες που τους επιτρέπουν να εργάζονται παραγωγικά και χωρίς διακοπή.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές για λύσεις υπολογιστών

dell-logo
mslogo
hp-logo
lenovo-logo
1200px-Cisco_logo.svg
Fortinet-Logo.wine
WORKING PROCESS

Λύσεις για Servers

Είμαστε σε θέση να προτείνουμε λύσεις για επεξεργασία ισχύος και αποθήκευσης δεδομένων (Υπολογιστές και διακομιστές) έγκαιρα , οικονομικά και αποδοτικά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της ΜΜΕ ή του Οργανισμού – 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Προτείνουμε Υπολογιστές – Διακομιστές από κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως, όπως Dell, HP, Lenovo με έως και 5 χρόνια εγγύηση. Μπορείτε συνεπώς να μειώσετε ουσιαστικά το ετήσιο κόστος για τις λύσεις IT σας.

1.

Μόνο οι καλύτεροι διακομιστές στην αγορά

Προτείνουμε κορυφαίους διακομιστές γραμμής από πρωτοπόρους κατασκευαστές με κύρος, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν αξιόπιστο υλικό, την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη και εκτεταμένη εγγύηση.

2.

Ελάχιστο Κόστος

Μπορούμε να μειώσουμε το λειτουργικό κόστος στο ελάχιστο, χρησιμοποιώντας Windows OS Server και τεχνολογίες Hyper-V.

3.

Παροχή προηγμένων υπηρεσιών υποστήριξης

Προσφέρουμε 24ωρη παρακολούθηση όλων των κρίσιμων λειτουργιών του Διακομιστή. Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για ενέργειες, ελέγχουμε και διαχειριζόμαστε τους διακομιστές από απόσταση μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.

4.

Εγγύηση & Εξυπηρέτηση

Αποκτάτε εγγύηση έως και 5 έτη για τους διακομιστές και έως 5 έτη για τους υπολογιστές, κατά τη διάρκεια των οποίων επωφελείστε από τεχνικές υπηρεσίες στον χώρο σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα χωρίς επιπλέον χρέωση σε περίπτωση βλάβης υλικού.

LAN

Λύσεις τοπικού δικτύου

Το Τοπικό Δίκτυο (LAN) περιλαμβάνει την κρίσιμη υποδομή πληροφορικής στην οποία βρίσκεται η επικοινωνία των εφαρμογών των μελών της ομάδας σας. Η αποτελεσματική εφαρμογή μιας λύσης IT LAN εξασφαλίζει την ταχύτητα και την αξιοπιστία στην επικοινωνία και μια συνολική αύξηση της παραγωγικότητας της ομάδας.

Οι λύσεις LAN που προτείνουμε βασίζονται στη μακρόχρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την εφαρμογή Τοπικών Δικτύων για ΜΜΕ και Οργανισμούς. Κρίσιμοι παράγοντες για την επιτυχία της λύσης IT LAN είναι η αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργία της, η αξιοπιστία της και η διαχειρισιμότητά της.

Προγραμματισμός δικτύου

Οι προτάσεις δικτύωσης μας περιλαμβάνουν ένα πλήρες σύνολο λύσεων και προτάσεων εφαρμογής. Ενημερώστε μας τι πρέπει να συμπεριλάβετε για τον οργανισμό σας και θα καθορίσουμε μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση

Λύσεις για δομημένη καλωδίωση

Ανεξάρτητα από τη φύση ή την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού του δικτύου σας, έχουμε την εμπειρία, το ανθρώπινο δυναμικό και τις διαδικασίες για να αξιολογήσουμε και να εφαρμόσουμε σωστά κάθε λύση

Ασύρματες λύσεις

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας βασίζεται στη φορητότητα και οι Οργανισμοί και οι ΜΜΕ, που επενδύουν σε ισχυρές λύσεις Wi-Fi έχουν πολλά να κερδίσουν, όπως

  • Αποκτούν ευελιξία και ταχύτητα στην πρόσβαση σε εταιρικές πληροφορίες και εφαρμογές
  • Αυξάνουν την αποδοτικότητα και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων και των συνεργατών
  • Μειώνουν το κόστος καλωδίωσης στην υποδομή πληροφορικής
To E-SHOP μας

computernow.gr

Συνδεθείτε και περιηγηθείτε στο e-shop μας (computernow.gr) από την PROFIT. Μπορείτε να βρείτε Φορητούς Υπολογιστές, Desktops, Οθόνες και Περιφερειακά. Επίσης, θα βρείτε υλικό για αναβαθμίσεις υπολογιστών, όπως μνήμες RAM, σκληρούς δίσκους HDD & SSD, επεξεργαστές Intel κ.ά. Είμαστε συνεργάτες και παρέχουμε υλικό από κορυφαίες και καταξιωμένες μάρκες, όπως η Dell, η HP και η Lenovo. Όλα με εγγύηση έως 5 χρόνια.

Οι πληρωμές σας μπορούν να γίνουν εύκολα μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω πληρωμής κατά την παράδοση με μεταφορά των προϊόντων με δικό μας courier.

Μετάβαση στο περιεχόμενο