Ασφάλεια Δεδομένων

Ασφάλεια IT

H PROFIT προσφέρει τη σωστή λύση για την ασφάλεια IT

Ασφάλεια LAN

Λύσεις για την ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα σας τοπικά και από απόσταση

Λύσεις BackUp

Εξασφαλίστε την ακεραιότητα των δεδομένων σας

Αποκατάσταση
καταστροφών

Σχεδιασμός και υλοποίηση Πρόληψης Καταστροφών και Αποκατάστασης Καταστροφών

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ασφάλεια IT

H PROFIT προσφέρει τη σωστή λύση για την ασφάλεια IT και την ασφάλεια δεδομένων στην επιχείρηση/οργανισμό σας με βάση τον κορυφαίο κατασκευαστή Fortinet.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

LAN Security

Η αύξηση των κακόβουλων ηλεκτρονικών επιθέσεων σε Επιχειρήσεις/Οργανισμούς κάθε μεγέθους έχει αυξήσει δραματικά την ανάγκη για ασφάλεια του LAN και των δεδομένων τα τελευταία χρόνια. Ένας ακόμη κρίσιμος παράγοντας για τη συνέχιση των επιχειρήσεων ενός οργανισμού είναι η ασφαλής παροχή απομακρυσμένης πρόσβασης και απομακρυσμένης λειτουργίας στους χρήστες, όσον αφορά την ανάκαμψη κρίσεων ή τις πανδημίες.

Οι λύσεις της Fortinet δίνουν την ευκαιρία σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να προστατεύσουν το δίκτυό τους και να παρέχουν στους υπαλλήλους τους απομακρυσμένη πρόσβαση στην εργασία χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των δεδομένων της.

Λύσεις από το Fortinet

Το FortiGate είναι ένα τείχος προστασίας υψηλών προδιαγραφών και αποδοτικότητας, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις/οργανισμούς κάθε μεγέθους με βασικά χαρακτηριστικά την προστασία από απειλές και την αποτελεσματική επιθεώρηση SSL. Περιλαμβάνει τη βάση της πλήρους λύσης Fortinet.

Το FortiGate περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες για την ασφάλεια του LAN σας και την επικοινωνία με τα υποκαταστήματά σας. Η ενοποιημένη πλατφόρμα περιλαμβάνει τείχος προστασίας επόμενης γενιάς, IPS (Intrusion Protection Services), Application Control, Antivirus, Web Filtering, Anti-spam, VPN & Sandbox Cloud. Το λογισμικό διαχείρισης Fortinet – Forti OS – παρέχει στον χρήστη μια πλήρη εικόνα της κατάστασης του δικτύου του, τη διαχείριση όλων των συσκευών Fortinet σε εταιρικό επίπεδο ή σε καταστήματα με λίγα μόνο κλικ.

fortinet

Το FortiGate είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία ASIC για επιτάχυνση υλικού της λειτουργικότητας προώθησης πακέτων, επιθεώρηση περιεχομένου και κρυπτογράφηση/ αποκρυπτογράφηση μέσω των οποίων επιτυγχάνεται υψηλή ικανότητα μεταγωγής με όλες τις υπηρεσίες ελέγχου ενεργοποιημένες (κρατικός έλεγχος, NGFW, antivirus κ.λπ.) και επιθεώρηση σε βάθος πακέτων.

Το τείχος προστασίας μπορεί να λειτουργήσει σε κατάσταση ομαδοποίησης υψηλής διαθεσιμότητας ενεργό-ενεργό ή ενεργό-παθητικό. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.1q και 802.3ad.

Συνδυάζει την ασφάλεια για την πρόληψη των απειλών ως ενσωματωμένη συσκευή ασφαλείας δικτύου υψηλής απόδοσης.

Μειώνει την πολυπλοκότητα δημιουργώντας έναν χάρτη τοπολογίας υποδομής και παρέχοντας μια πολυεπίπεδη άποψη των συσκευών, των χρηστών και των πληροφοριών απειλών.

Επισημαίνει και σταματά τις απειλές (Intrusion Prevention) εξετάζοντας το πραγματικό περιεχόμενο της επισκεψιμότητας.

Παρέχει την υψηλότερη απόδοση επιθεώρησης SSL στον τομέα χρησιμοποιώντας κρυπτογράφους επιταχυνόμενους με υλικό με πιστοποιήσεις από τη βιομηχανία ασφάλειας.

Προσδιορίζει δυναμικά κακόβουλες, άγνωστες απειλές χρησιμοποιώντας την υπηρεσία sandbox που βασίζεται σε σύννεφο.

fortinet-system
FORINET

Λογισμικό προστασίας τελικού σημείου - FortiClient - Απομακρυσμένες συνδέσεις με ασφάλεια

Το δεύτερο βασικό συστατικό λύσης από το Fortinet είναι η διασύνδεση μέσω VPN όλων των απομακρυσμένων χρηστών με ασφαλή τρόπο στην Επιχείρηση/Οργανισμό. Το Fortinet προσφέρει μια λύση δωρεάν VPN με το FortiGate μέσω του FortiClient, στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος-πελάτη VPN.

BACKUPS

Λύσεις Backup

Εξασφαλίστε την ακεραιότητα των δεδομένων σας.

Είναι απαραίτητο για κάθε ΜΜΕ ή Οργανισμό να εξασφαλίζουν τα δεδομένα τους, έχοντας κατάλληλο αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή φυσικής καταστροφής. Παρ’ όλα αυτά, μόνο ένα μικρό μέρος των ΜΜΕ διατηρεί κατάλληλο αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων τους.

Σχεδιασμός και εφαρμογή εφεδρικών λύσεων για τα δεδομένα σας

Ασφαλής πρόσβαση στα δεδομένα σας με αντίγραφα ασφαλείας σε φακέλους σε τοπικό επίπεδο ή στο Cloud, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αποκτήστε πρόσβαση σε παλαιότερες εκδόσεις των αρχείων σας σε περίπτωση που η τρέχουσα έκδοση δεν είναι η επιθυμητή.

Χρησιμοποιούμε εφεδρικό ιστορικό αρχείων σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά ή κατά την αποθήκευσή τους. Επωφεληθείτε από μια αποτελεσματική και οικονομική λύση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων με το Acronis Cloud, ενεργά αντίγραφα ασφαλείας για το Office365 στο OneDrive και πολλά άλλα.

Κάνουμε χρήση πολλαπλών επιπέδων αντιγράφων ασφαλείας εσωτερικά καθώς και εξωτερικά στον οργανισμό σας. Η επένδυση σε λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εξασφαλίζει τη συνέχεια της επιχείρησης, την αποφυγή καταστροφών και την πρόληψη αρνητικών διαφημίσεων για τον οργανισμό σας.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ

Αποκατάσταση καταστροφών - Λύσεις επιχειρησιακής συνέχειας

Σχεδιασμός και υλοποίηση Πρόληψης Καταστροφών και Αποκατάστασης Καταστροφών

Οι λύσεις αποκατάστασης καταστροφών δεν είναι μόνο δυνατές, αλλά και άμεσες και ασφαλείς. Οι επαγγελματικές μέθοδοι αποθήκευσης προσφέρουν ένα σύνολο εργαλείων που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση, την αξιολόγηση και την επιβεβαίωση της σωστής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων και την ακεραιότητα των δεδομένων.

Τα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων πρέπει να λαμβάνονται τακτικά με αυτοματοποιημένο τρόπο, έτσι ώστε να υπάρχει έγκαιρη καταγραφή των αλλαγών στα δεδομένα σας και να υπάρχει διαθέσιμο ιστορικό αρχείων σε περίπτωση αποκατάστασης καταστροφών.

Παρέχουμε τη δυνατότητα ολόκληρης της φυσικής ή εικονικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή στο Cloud. Η λειτουργικότητα του Backup στο Cloud είναι τέτοια, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τα δεδομένα σας ή να δημιουργήσετε μια πλήρη σύνδεση δικτύου με τον Cloud Backup Server μέσω Διαδικτύου και να εργαστείτε στις υπηρεσίες σας μέσω του Back-Up Server. Έτσι, εξασφαλίζεται η επιχειρηματική συνέχεια στην επιχείρησή σας για περιπτώσεις φυσικής καταστροφής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο